Πιθανότατα πρόκειται για ένα απλό κλισέ, που περιέχει όμως μεγάλες δόσεις αλήθειας: Οι άντρες πακετάρουν τα πράγματά τους την τελευταία στιγμή πριν το ταξίδι. Αποτέλεσμα; Πετούν τα πάντα όπως είναι μέσα και τελικά ξεχνούν κάτι απαραίτητο, που θα έπρεπε να πάρουν μαζί τους.

Το πακετάρισμα πριν τις διακοπές, ή πριν από οποιοδήποτε ταξίδι, δεν είναι δύσκολο, είναι όμως από εκείνα τα πράγματα που λέμε πως «δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο»!

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις στο ekdromi.gr!

Βάλτε πλυντήριο μέρες πριν

Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος ώστε να αρχίσετε να οργανώνεστε εγκαίρως. Τουλάχιστον τρεις μέρες πριν την αναχώρηση, βάλτε τα πράγματα που θέλετε να πάρετε μαζί σας για πλύσιμο, ώστε να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή.

Αγοράστε T- shirts, Polo, footers σε όλα τα χρώματα και σε απίθανες τιμές στο blooza.gr!

Πακετάρετε μερικά έξτρα από τα «απαραίτητα»

Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν πως πακετάροντας όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα κερδίζουν κάτι σαν το στοίχημα. Όμως δεν είναι καθόλου έτσι και θεωρείται απολύτως απαραίτητο να έχετε μαζί σας ένα έξτρα εσώρουχο, ένα ζευγάρι κάλτσες και μια μπλούζα. Δεν υπάρχει «γιατί». «Γιατί» μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, να βρέξει, να λερωθείτε, να, να, να…

Πάρτε μαζί σας πράγματα «για όλες τις ώρες»

Ένα άνετο αλλά κομψό πουλόβερ μπορεί να σας βοηθήσει και να περάσετε τη μέρα σας και να επισκεφθείτε ένα καλό εστιατόριο το βράδυ. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε και στα παπούτσια που θα επιλέξετε να πάρετε μαζί σας, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε όλες τις ώρες.

«Τυλίξτε» τις γραβάτες σας

Στην περίπτωση που το ταξίδι είναι επαγγελματικό και πρέπει να πακετάρετε και γραβάτες, προσέξτε πολύ στο δίπλωμα. Τις γραβάτες τις τυλίγουμε σαν ρολό, δεν τις διπλώνουμε γιατί έτσι γεμίζουν ζάρες. Επίσης, προσέξτε πώς και πού θα τις τοποθετήσετε μέσα στη βαλίτσα, ώστε να «ταλαιπωρηθούν» κατά το δυνατόν λιγότερο.

«Γεμίστε» τα παπούτσια σας

Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον – πολύ – χώρο που πιάνουν τα παπούτσι στη βαλίτσα σας. Γεμίστε τα, κατά προτίμηση με τις κάλτσες. Έτσι θα αποφύγετε και τις περίεργες τσακίσεις που μπορεί να συμβούν από το στρίμωγμα.

Διπλώστε τα ευαίσθητα ρούχα κατά μήκος της βαλίτσας

Τα ρούχα εκείνα που θεωρείτε ως πιο ευαίσθητα και τα οποία δεν θέλετε να τσαλακωθούν πολύ, διπλώστε τα ώστε να καταλαμβάνουν το μήκος της βαλίτσας και τοποθετήστε τα τελευταία, πάνω-πάνω.

Επισκεφθείτε το terrabook.com και επιλέξτε τον επόμενο προορισμό για τα ταξίδια σας!